Compromís per Alcàntera presenta la seua candidatura per a les properes eleccions locals

Ahir divendres 10 d’abril, Compromís per Alcàntera va presentar la seua candidatura per a les properes eleccions locals. És la primera vegada que Compromís es presenta a les eleccions en Alcàntera de Xúquer i a la presentació de la llista va assistir la candidata a les Corts Maria Josep Ortega. Van aprofitar aquest esdeveniment per a presentar alguns dels eixos principals del que serà el seu programa.

Aquesta llista està encapçalada per Ariadna Sanchis Varoch, mestra d’Infantil de 29 anys. El segon lloc l’ocupa Manel Perucho Pla, continuen Patricia Martínez Gisbert, Andrea Aspas Peris, Juan Ramón Monar, Laura Donoso Vizcaino, Juan Garcia Pons i Jorge Chordà Sancho.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *